Laat mij je blog of website bijhouden. Je helpen met je marketing en je teksten lezen. Ik word onderdeel van JOUW bedrijf. Samen zorgen we ervoor dat je je overal op je best laat zien. Ik zal het allemaal zo makkelijk mogelijk voor je maken.

Kennismaken

Wie ben jij? Wat voor bedrijf heb je? Waar wil je heen?

Mijn werk is persoonlijk. Zo kan ik je het beste helpen. Ik probeer in te spelen op wat jij nodig hebt. Daarom is het belangrijk (en leuk!) dat we elkaar leren kennen.

We kunnen dit bij mij op kantoor doen. Ik werk in een oude stadsboerderij in Leeuwarden. Maar natuurlijk ook virtueel als dat handiger is.

Prioriteiten + Plan maken

Wat zijn de belangrijke klussen? Wat kan nog wel even wachten? Een wensenlijst is zo gemaakt. Maar wat is er echt NU nodig?

We bepalen samen de prioriteiten en de volgorde. Dit giet ik vervolgens in een planning, zodat we allebei overzicht houden over de projecten die lopen.

Wat heb je nodig?

Wat staat er al maanden op je to-do-lijstje? Welke problemen loop je tegen aan waar je graag hulp bij wilt. We gaan samen bespreken waar jouw behoeften liggen.

Hik je tegen een groot project aan? Wil je juist een aantal kleine dingen geautomatiseerd hebben. Of heb je geen idee hoeveel bezoekers er eigenlijk op je website komen. Samen maken we een lijst van ‘IT klussen’ die jouw bedrijf verder kunnen helpen.

Pakket kiezen

Zodra je eenmaal weet waar je behoeften liggen, kijken we welk pakket daar bij past.  

 

Als je een abonnement bij mij afsluit bepalen we samen wat ik elke maand voor je doe.

Jij kunt doen waar jij goed in bent.

Ik kan doen waar ik goed in ben.

Geen standaard oplossingen. Hulp op maat.

We bepalen samen wat jouw bedrijf nodig heeft.

Pin It on Pinterest