How can I help you  today?

 

Learn how to 
your own WordPress website.

 

Blog + Newsletter

You have enough you want to say.

  • How do you get your article on your site?
  • How do you find people to sign up for your email list?

Let me help you with your marketing.

Take control of your website

You want help.

  • You want to learn how to make your own website.
  • You want to show off your brand in a consistent way on social media.

Let me teach you to take control. 

Webdesign

You know what you want. 

  • You know what your site should look like.
  • You don’t know where to start & you don’t want to know.

Let me create your website.

Hoi in script lettersIk ben Marleen. Ik hoor mijn hele leven al dat ik te veel vragen stel. Ik bemoei me constant met wat anderen aan het doen zijn. En om eerlijk te zijn… in mijn vorige banen stond ik inderdaad te vaak bij de koffie automaat :-).

Ik wil graag nieuwe dingen leren, weten waar mensen mee bezig zijn, vragen waarom ze bepaalde keuzes maken. Ik hou van design, van techniek, van programmeren en vertel daar graag over. In mijn 9-tot-5 baan kon ik dit allemaal niet kwijt. Ik voelde me niet vrij om te doen wat ik graag wilde. En vooral ook om dat te doen, wanneer ik dat wilde.

Ik heb door mijn interesse in nieuwe dingen en mijn gesprekken met heel veel verschillende mensen geleerd hoe leuk en belangrijk het is om kennis te halen en kennis te brengen.

Laten we ervoor zorgen dat we allebei  kunnen doen waar we goed in zijn en energie van krijgen.

Dus als…

  • Jij niet meer gefrustreerd wil zijn
  • Jij als een berg tegen het maken van een site opziet.
  • Jij graag wil dat iemand je helpt, zodat je zelf je site kunt bijhouden.
  • Jij verder wil en je ideeën wil delen.

dan passen wij bij elkaar!Handtekening Marleen-300-bij-255

Stap 1: Kennismaken

Nieuws & tools

4 manieren om gratis een logo te maken

Je wil een eigen bedrijf beginnen of je bent al begonnen. Als snel kom je dan in de fase terecht waar je gaat nadenken over een website en een logo. Als je zoveel mogelijk zelf wil doen kom je al snel terecht bij de online logo makers. Er zijn er tientallen online te vinden. Ik heb er vier voor jullie getest.

WEBDESIGN | ONDERHOUD | WORKSHOPS | ADVIES | HOSTING

Bouw je eigen Merk is onderdeel van de Doe-Het-Zelf met Divi training. Deze training geef ik aan cursisten die zelf hun eigen WordPress site willen maken met een beetje hulp van mij 🙂

‘Doe het Zelf met Divi’ is een Nederlands sub thema van Divi. Divi is één van de bekendst Frameworks in de WordPress wereld op dit moment. Dat heeft meerdere redenen. Eén van de grootste redenen is dat er een geweldig community rond dit theme is gevormd. Dit is internationaal zo, maar inmiddels is er ook een levendig Nederlandse community ontstaan. Mijn cursussen zijn altijd gebaseerd op het principe van met en van elkaar leren. Samenwerken dus!

De lessen in deze training waren bedoeld voor mensen die het sub thema bij mij hebben gekocht. Wil je meer weten over Divi dan raad ik je aan om op de site van Elegant Themes te kijken. [Via deze link krijg je 10% korting.]IDEE

Ik realiseerde pas ineens dat er ook heel veel andere mensen zijn die deze training zouden kunnen volgen, maar met een ander thema werken, of alleen maar met hun marketing bezig zijn. Ik wilde het niet verborgen houden voor mensen die er ook van kunnen leren. Vandaar dat ik er een losse training van heb gemaakt.

Elke ZZP-er kan met deze training zijn eigen stijl vinden en vastleggen! Succes!

Heb je vragen? Aarzel dan niet. Je kunt onderling veel van elkaar leren en ik ben ook altijd bereikbaar. ik streef ernaar om binnen 24 uur je vraag te beantwoorden. Maar meestal is het veel sneller.

Pin It on Pinterest

Share This